Exposició: Noves Tecnològies, noves societats?

31 de Març de 2017 enfocats 0 comments

NOVES TECNOLOGIES, NOVES SOCIETATS?

Projectes finals de l’alumnat de l’Escola DateCuenta

La tecnologia envaeix tots els aspectes de la nostra societat i la desborda. Encara no hem digerit els nous avanços, que ja apareixen uns altres que replantegen la nostra forma de viure i relacionar-nos. El nostre alumnat de fotografia i tractament de la imatge ens proposa un repte: reflexionar sobre aquesta nova societat tecnològica. La tecnologia millora o empitjora la nostra qualitat de vida? Ens aïlla socialment o millora les nostres relacions? Les xarxes socials són un aparador? Des de que som profundament tecnològics, som més o menys feliços? Quines relacions de dependència es generen amb les tecnologies? Quant ens apropen o ens allunyen de la realitat o de la lluita social?

Paral·lelament a aquest debat, els cursos superiors de l’escola (fotoperiodisme, cinema documental i fotografia artística) exposaran els seus projectes finals, treballats durant tot l’any lectiu: la realitat d’una refugiada transexual, el tabú del suïcidi en la nostra societat o la dependència de cures en els ancians són una petita part dels temes que mostraran.

L’escola DateCuenta és una escola lliure de comunicació que porta vuit anys impartint cursos de forma autogestionada. Per ella han passat mig miler d’alumnes d’una trentena de nacionalitats. Els seus cursos són a preu de cost i permeten accedir a la formació de professions encarides pels grans negocis docents.

Més informació

Etiquetes

Comentari

comments