8/5 – Gent Genial – Plató al carrer

8 de Maig de 2017 enfocats 0 comments

Vine i deixa’t retratar per un grup de fotògrafs que utilitza l’art de la fotografia com a eina d’expressió i inclusió social!  L’equip de fotògrafs de Més Gent Genial ens visita amb un estudi mòbil que instal·laran al pati del nostre centre. Durant dues hores tindrem a tot l’equip amb les càmeres a punt per fotografiar a tots aquells que vulgueu tenir un retrat genuí.

Més Gent Genial, és un projecte que utilitza la fotografia com a eina de vincle entre persones diagnosticades en salut mental i els veïns i veïnes del barri.

A càrrec de: Mireia Plans i Alice Monteil

Organitza: Photographic Social Vision

Dilluns 8 de maig  17h

=========

El passat 8 de maig l’equip de fotògrafs de més gent genial  va instal·lar el seu estudi mòbil al pati del nostre centre. Durant dues hores vam tenir a tot l’equip amb les càmeres a punt per fotografiar a tots aquells que van voler tenir un retrat genuí.  Aquí en teniu el resultat.

més gent genial, és un projecte que utilitza la fotografia participativa com a eina d’expressió i inclusió social i vincula a persones diagnosticades en salut mental i els veïns i veïnes del barri.

I aquí teniu el resultat

Fotògrafs: Anna Muñoz, Ana Puit, Fina Hernández, Francisco Ruiz, Gloria Conde, Francisco Guerrero, Santiago Cortiñas

Etiquetes